Grote gezinswoning

We hebben de ruimte gedeeld door verschillende functies centraal weg te zetten. Zo hebben we zones gecreëerd zonder de ruimte af te sluiten. Dit is voor 3 spelende kinderen geweldig omdat ze binnen een beperkt vloeroppervlak toch open ruimtes hebben om te gebruiken voor welke theatervoorstelling ze ook bedenken! 

In samenwerking met Benchmark Design.

Buiten leven Tilburg

De ruimte tussen de woning en schutting vroeg om wat gezelligheid. De voormalig kille tuinzijde hebben we door middel van een ruime vlonder, beplanting en licht een warme sfeer gegeven. De eigenzinnige meubelen in ruime opstelling breken het houtoppervlak en trekken buiten en binnen samen.

In samenwerking met Benchmark Design.

Wijnbar Cru

Nieuwe eigenaar, nieuwe start. Kleine veranderingen aan bestaand interieur aangebracht.

Behang, verlichting, vijf persoonstafel, en wat praktische zaken.

In samenwerking met Benchmark Design.

Woning Reeshof

Uitzicht en gezelligheid staan centraal. De woonkamer heeft een modulaire bankopstelling zodat we binnen één woonkamer twee functies benutten, gasten en multimedia.

In de vide hangt een moderne kroonluchter die beide etages verbindt en het zwevende karakter van het ontwerp benadrukt!

In samenwerking met Benchmark Design.

Woning Goirle,

De begane grond is bescheiden in formaat wat een uitdaging was qua indeling. Het is  gelukt om een open en leefbaar geheel te maken. Wij hebben er een tevreden klant bij!

In samenwerking met Benchmark Design.

Accountantskantoor

Deze accountant vroeg om een vriendelijke en open werkomgeving voor personeel en klant. Lichtinval en een open karakter in combinatie met natuurlijke en duurzame materialen maken dit tot een heerlijke werkplek. Ontwerp, uitvoering en projectleiding in samenwerking met Benchmark Design.

Schoonheidssalon

Een mix van rust en sfeer. De lobby heeft een luxe spa en woonkamer gevoel, terwijl de behandelkamers rust en professionaliteit uitstralen. Ontwerp en lichtplan in samenwerking met Benchmark Design.

Lunchroom

We hebben dit prachtige monumentaal pand waar Pig & Rye gevestigd is mogen inrichten. Binnen het beperkte budget hebben we gepoogd een groot resultaat te halen dat rijkelijk aanvoelt en hand in hand gaat met de bestaande ruimte. Ontwerp en uitvoering in samenwerking met Benchmark Design.

Overig

Hier vind u kleine projecten met grote effecten. Kleinere ontwerpen, grafisch werk, Schetsen, Technisch-tekenwerk

Studie

Projecten die ik tijdens mijn studie heb gemaakt.

Graffitti

Al meer dan 15 jaar legaal graffiti artiest. Mix van commercieel en eigen werk in verschillende stijlen.